Membru GRATUIT        SEEKTRON

B422GST -Dispozitiv complex, dual-cam HD, pentru inregistrare evenimente rutiere, 2senzori CMOS, 2MP

:::: B422GST


B422GST este un dispozitiv din categoria carblackbox. Acesta inregistreaza imagini video cu doua camere video, sunet, coordonatele GPS si acceleratiile masinii pe cele 3 axe. Imaginea video inregistrata este de buna calitate, compresia imaginii video se face in standardul MJPEG, ceea ce asigura o buna calitate a acesteia pe cardul microSD care poate avea o capacitate de pana la 32 GB, dar nu mai putin de 4 GB.
Inregistrarea informatiilor ce caracterizeaza comportamentul autovehiculului se face atat in regim continuu cat si la evenimente, dupa dorinta utilizatorului. Redarea informatiilor video, GPS, acceleratii, etc. se face cu ajutorul unui soft ce insoteste dispozitivul, soft ce se instaleaza pe un PC. Datele GPS se afiseaza pe o harta Google Map astfel ca la vizionarea informatiilor video se reface si traseul autovehiculului. Pentru acest lucru insa, calculatorul trebuie sa dispuna de o legatura la internet.
Dispozitivul poate realiza si imagini foto, in standard JPEG, cu o rezolutie de pana la 5.0 MegaPixeli.
Dispozitivul se alimenteaza cu 5V pe o mufa tip USB, prin incarcatorul cuplat la sursa de tensiune de 12V-24V a masinii. Pentru inregistrarea la eveniment, in cazul in care sursa de alimentare a masinii s-a intrerupt, dispozitivul este prevazut cu o sursa de alimentare interna de durata limitata, dar suficienta pentru salvarea informatiilor in caz de intrerupere a alimentarii de la sursa de tensiune a masinii.
Atentie:
Mufa USB este numai pentru alimentarea cu 5V a dispozitivului. Dispozitivul nu se poate cupla la calculator pe portul USB. Citirea infoormatiilor se face de pe cardul MicroSD prin cuplarea acestuia la calculator printr-un cititor de carduri.

Specificatii tehnice:

Senzor de imagine: 2 senzori CMOS, cu rezolutie 1280x430 Mpixeli la 30 fps (2 canale) sau 640x480 pixeli la 30 fps (1canal)
Format video: AVI
Compresie: MJPEG
Ecran: 2,7 inch, TFT LCD
Unghi de vizualizare: 140 grade x 2

Sunet: Microfon, difuzor
Semnal: TV la iesire NTSC/PAL
Stocare informatie: MicroSD card, maxim 32 GB
Atentie: cardul nu este inclus in coletul produsului. Acesta se achizitioneaza de cumparator dupa propria alegere.
GPS/G-senzor/Detectia Miscarii/Accelerometru: da/da/da/da
Inregistrare: Continuu sau la eveniment (acceleratie);
Inregistrare ciclica: (fisierele noi se inscriu in locul celor vechi)
Baterie interioara: De scurta durata
Continut: colet B422GST, suport tip ventuza, incarcator 5V la 12-24V, antena GPS, manual de utilizare

PRET: 410 RON
FIRMA INSCRISA GRATUIT. DATELE DE CONTACT SUNT VIZIBILE DOAR MEMBRILOR PLATITORI.

[ TRIMITE MESAJ ]