TARGURI BUCURESTI


FIRME >> TARGURI


STAGE MAKER PRODUCTION- Bucuresti
Agentie FULL - SERVICE, organizare evenimente: Stage Maker Production este o firma, profilata pe asigurarea suportului tehnic pentru spectacole, manifestari sportive, petreceri, parade de moda, conferinte de presa, productii publicitare, targuri si expozitii fiind totodata si una din cele mai bine dotate firme din punct de vedere tehnic ce activeaza pe piata. Avem o experienta de 12 ani in domeniu si suntem renumiti pe pia& #539; a romaneasca pentru serviciile noastre complete de productie de evenimente, design de produc& #539; ie, management de eveniment. Compania noastră corespunde celor mai inalte standarde de furnizare a serviciilor complete.
Vanzari Oferta : Servicii disponibile: -Wedding planner, Event planner, Design eveniment si decorare, Locatii, Catering, Inchiriere logistica ( mese, scaune, vesela etc), Aranjamente florale, Invitatii, marturii, meniuri personalizate, Hostess si Valet Parking, entertainment ( artisti, formatii, DJ), Fotografi, Video, Artificii, Audio, Lumini arhitecturele, Lumini inteligente , Scena mobila, Momente artistice. . . Firma din Bucuresti

RADIKAL EVENTSMEDIA- Bucuresti
Radikal Eventsmedia ofera servicii integrate pentru organizarea de evenimente si a productiei media si de publicitate aferente. Colaboram cu cei mai buni specialisti si furnizori si asiguram un management unitar al acestora. Clientii nostri revin an de an, cu proiecte din ce in ce mai ambitioase.
Vanzari Oferta : Evenimente corporatiste Echipamente audio-video, logistica si personal pentru conferinte, targuri, expozitii, conventii, congrese, simpozioane, seminarii Catering, hostese Spectacole, momente artistice: actori, muzicieni, dansatori Design media pentru print si online Fotografie de produs si eveniment Videografie (filme de prezentare, promo, filmari si transmisiuni in direct, videoclipuri) . . Firma din Bucuresti

ONUCA INVEST SRL- Bucuresti
Importator dresuri Italia. Vanzator in targuri de textile si imbracaminte. Caut partener pentru distributie cat si pentru revindere in Bucuresti si in Tara. Preturi bune, marfa de calitate. Nu ezitati sa ma contactati.
Vanzari Oferta : Dresuri drama lycra productie Italia. Dresuri medicinale. . Caprice, Amy, Ibici. . Firma din Bucuresti


Nu gasiti ceea ce cautati? Incercati aici:Filtreaza firme dupa localitate pentru TARGURI :
Brasov - Bucuresti - Craiova - Iasi - Oradea - Ploiesti - Timisoara -